Masochism

Posted: Octombrie 30, 2006 in Ganduri

Uf, cum stii sa o cauti.. si nu frumos, cum fac oamenii civilizati, cu lumanarea, ci cu farul din Alexandria, ca de asta am eu nevoie acum.. de ce dracu’ nu ai dat „deny” cand ai vazut numele? Esti masochista, ai? Cand o cauti, o mai si gasesti, stii? Ai avut noroc de data asta, ca te-a tras cineva de manecuta si ti-a spus ca nu e bine ce faci, altfel te bagai in ceva mai mare decat tine.. cat de fraiera poti fi uneori.

” acum 3-4 ani” cine naiba are nevoie de amintirile de atunci? lasa-le sa putrezeasca acolo, ce nevoie ai tu sa scormonesti aiurea? te manca rau, huh? sezi pe curu-ti sau cata-ti de lucru.. de drum, nu mai fa tampenii.. da?

Asa.. deci intoarcem pe bune pagina, o lasam intoarsa pentru a nu-i da motiv sa zica iar ca ” a ramas tot acolo”.. pentru ca nu mai e acolo, pentru ca nu mai sunt aceeasi.. bine ca macar nu mi-a zis asta, mi-as fi iesit din pepeni.. Ai crescut, da? Atunci fa naibii lucrurile ca lumea, nu umbla cu jumatati de masura, lasa-l acolo unde e.. intoarce spatele, e usor sa faci asta.. ce cretina poti fi.. te urasc uneori.

Hai, gata, gura.. ai oja neagra de care esti mandra, ai pahar frumos cu panza de paianjen si se misca o data cu flacara lumanarii, ai un pic pus pe repeat, Phoenix rising si ai ajuns acasa de vreo 24 de ore, ar fi cazul sa te odihnesti si sa te calmezi, da? N-ai de ce sa te incalzesti de nervi si draci, mainile nu trebuie sa tremure, ca doar esti tanara, ce mama naibii? Hai, calme toi, respira, da-ti doua palme daca e nevoie si gata.. da?

Phoenix rising, da? asa!

And we’ll rise right before their eyes
On wings that fill the sky
Like a phoenix rising
Like a phoenix rising
Higher, higher, hear the thunder roar from above
Fire, fire, fire makes me whole

sheesh! girls!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s