Dreams

Posted: Ianuarie 17, 2007 in Ganduri

Ma chinuie de cateva ore, niste franturi de vis.. sau poate dorinta.. sau poate film. Ma chinuie pentru ca nu pot sa pun mana pe ele, nu stiu de unde sa le iau si totul imi aduce aminte.. un manga, un blog.. un comics.. o conversatie.. stiu ca e acolo, stiu ca pot intinde mana si nu pot atinge.. Un etaj, o umbra, plecare.. intarziere.. nici nu stiu ce e exact; gandesc in imagini si ca toate visele mele, nu le pot descrie. Poate o fi vis..

Cateodata te urasc in asa hal, as vrea sa dau in tine, se aduna in mine toata violenta de care sunt capabila.. dar nici pe tine nu te pot atinge si raman cu un gust amar, cu o imagine care e prea departe..

Alteori vreau sa iti spun ca te iubesc si ca imi e dor de tine, dar momentul pare atat de prost ales.. si m-as scufunda intr-o cada cu apa fierbinte, cu genunchii la piept, barbia abia iesind din apa, atat cat sa nu se auda zgomotul lacrimilor. Sa se adune bule de aer pe peretii cazii la fel ca pe pielea mea.. sa desenez cu degetul o fata zambareata, un zig-zag si sa dau cu toate degetele peste, gonind bulele sus. Ma ustura ochii.. de la abur, in mod sigur si tot din cauza lui sunt ametita. Picaturi de apa cad zgomotos si fac cercuri in jurul lor, ma ating si incerc sa stau nemiscata, dar doua cerculete pornesc de langa mine, si un al treilea.. P-astea nici nu le-am simtit.

I know, I’ll be lost and never found again
Kiss me once and I’ll surely melt in time
Kiss me twice and I’ll never leave your side
(If) Dreams come true

( Hammerfall – „Dreams come true”)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s