netless

Posted: Ianuarie 29, 2007 in Ganduri

Bilant provizoriu: 21 de vanatai cu marimi ce merg de la o gamalie de ac, la doua monezi de 5 lei vechi. Origine necunoscuta, evident.
O sticla sparta.. neimportanta, romul ala si-asa nu era prea bun si nici nu mai ramanea mare lucru.
In rest, vreo 7 saci de chestii inutile aruncate inainte sa plecam, si dupa ce am ajuns.. uhhh deocamdata, vreo 20 de cutii mari si mici rupte in bucatele, evident. Si inca mai e timp.
Da, mutatul e o adevarata placere.. mai ales cand nu ai loc sa asamblezi niste dulapuri, deci cutiile nu au unde sa dispara, deci nu ai pe unde sa te misti si nici nu ai mari sanse de a gasi ceva, chiar daca e scris pe cutii cam ce e inauntru..
Cand incerci sa pui cutiile in pwetty towers, ca sa ai pe unde te invarti, cand asezi hainele cat mai frumos, ca sa ai sanse sa le gasesti, cand nu ai masina de spalat si trebuie sa aranjezi si hainele murdare, ca sa nu ocupe prea mult loc.. cand bucataria nu e destul de mare si trebuie sa te descurci cum poti.. Si cand te miri de unde naiba s-au strans atatea in 3 ani juma.. Da, mutatul e nemaipomenit.
Mai ales cand ar fi trebuit sa ai net de o saptamana si.. din parti, ca sa ramanem politicosi.. Nu ca ai fi avut neaparat timpul de a umbla lelea pe net, dar macar cat mai respiri, cat mai barfesti un pic, alea alea.. si te holbezi de tampit(a) toata ziua la amarata aia de cutie, sperand ca beculetul magic sa se aprinda.

Oh well.. bine ca mai exista neamuri ce nu sunt netless..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s