Posted: Iulie 27, 2013 in Adult life

Nu imi regret trecutul, nu regret locul pierdut, vezi tu? Nu regret nici macar ca tiza mea are tupeul de a lua locul ce mi-a apartinut timp de 10 ani. Ma dezgusta, ma infurie si poate ca pana la urma ma amuza cat de jos pot cobori unii. Istoria se repeta: acelasi nume, aceeasi varsta, aceeasi situatie. Dar variabilele sunt mai multe de atat. Eu nu sunt ea, ea nu are cum sa fie eu. Deci ii las locul…din decembrie e al ei, nu mai e loc de intoarcere (nu imi sta in fire sa trec in urma scursurilor, mi-e teama de pete si de infectii).

Sa fie asta ultima plangere, ultima insulta. Sa imi vad de noua viata, de fericirea pe care o construim cu mainile noastre…nu ni s-a dat nimic pe tava.

Ne-am luptat cu noi insine si cu lumea, cu prejudecatile. Stiu ca o sa trebuiasca sa o facem in continuare. Stiu ca o sa trebuiasca sa evoluez si sa inchid cu un sut puternic, si usa asta. Dar o sa o facem. Pas cu pas, ne ocupam de noi. Una de cealalta. Am reusit sa raman in viata, si asta e datorita unei singure persoane, ce stie sa ma sustina in continuare si e convinsa ca nu merita sa fac toate „nimicurile” pentru ea*.

Avem o camera, un balcon… o sa renuntam la ele in curand, dar profitam pe cat putem. Uneori suntem singure pe lume, suntem doar noi. Cliché.

Dimineata. Cafea. Tigari. Rasarit. Teza. Regasire. Placere.

 

 

 

 

*”stiu ca atunci cand o femeie da de un barbat care o raneste, e normal sa nu mai vrea sa aiba de-a face cu barbatii.” Fraza a fost auzita sub diverse forme, in diverse ocazii. Nu e adevarat. Trauma nu are de-a face in toata povestea asta. Sunt constienta de alegerea mea. Am ales fericirea, multumesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s