My name is…

Posted: august 28, 2013 in Aberatii

Fusesem intrebata de ce mi-am schimbat numele pe maretul facebook… Cand vrei sa scapi de trecut, il stergi, incet, incet. Mai raman urme pe care inca nu stiu sa le sterg, adrese e-mail la care sa renunt. Cu numele ala am fost cunoscuta pe forumuri. Eheee cate mistouri au fost facute pe seama lui. Nici in franceza nu am scapat de „8-8”.

Dar revenim la origini: Lela.

Asa-mi spuneam cand maltratam toate cuvintele. Asa mi-a spus sora-mea. Asa mi-au spus ai mei cand mi-am luat zborul din cuib, desi si inainte mai foloseau numele asta. Mi-a devenit drag.

Lela si Inda. Greu de separat, cum erau si Alexandra si Silvia. Mi s-a parut mereu ciudat sa aud un alt nume pe langa Alexandra, cand era vorba de o sora, mai ales mai mica.

Alexandra Lela. De ce sa renunt la origini?

( poate o sa reusesc sa schimb si numele blogului, inca o parte din trecut ce trebuie stearsa. Nu mai sunt Naru de mult timp. Sau poate ar fi mai simplu sa renunt la blog. Am depasit varsta.)

Reclame
Comentarii
 1. arakelian spune:

  si eu fug de trecut. Fuga e cea mai usoara, ramane insa umbra trecutului in noi. Infruntarea eu-lui e cea mai grea, de ea nu putem sa fugim, dar mereu incercam.

  Am incercat sa inteleg de ce ‘simt’ aceasta fuga, sunt carti, sunt articole scrise despre asta. Cateva argumente ce le-am gasit:
  -din vremuri stravechi, romanii fugeau in fata invadatorilor, ascunzandu-se in paduri
  -dominatia comunista a promovat aceeasi atitudine: capul plecat, sa nu iesim in fata
  -nu avem educatia confruntarii. Pt ca educatia romaneasca este: ‘asculta’
  -fiecare confruntare ne seaca de energie. Ne suge vlaga. Cand o argumentare cu eul propriu ar trebui sa fie una purificatoare, sa ne ajute sa ne clarificam.

 2. Roberto, you should definitely listen to the Djinn and wear the yellow and black jumpsuit. You can then walk around all day making Bruce Lee fighting Click https://zhoutest.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s